IniciAppS’aposta per impulsar la difusió turística del Maresme de forma online

S’aposta per impulsar la difusió turística del Maresme de forma online

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa la difusió del territori de forma online. L’objectiu ha sigut reorientar les línies d’actuació i promoció del coneixement del territori i les seves propostes a través de les xarxes. Així mateix, pretén donar el suport als agents turístics a través de subvenció, formació i assessorament davant d’aquesta crisi sanitària.

El president del consorci de promoció turística del Maresme, Joaquim Arnó ha dit a Ràdio Arenys, que ara serà una bona oportunitat de potenciar totes les iniciatives que, diàriament, s’estan penjant a les xarxes socials, i afegeix que s’està treballant pel futur oferint productes del nostre entorn amb una doble funció: conèixer territori i reactivar l’activitat econòmica del Maresme.

Arnó

D’altra banda, Arnó ha demanat que, ara més que mai, cal que tots els municipis ‘vagin a l’una’, ja que cap d’ells tindrà prou recursos per posicionar-se per davant. Afirma que cal treballar plegats per prioritzar la destinació i no el territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES