IniciAppAmb les competicions catalanes suspeses d’hoquei patins el CPTordera espera una decisió...

Amb les competicions catalanes suspeses d’hoquei patins el CPTordera espera una decisió definitiva de la RFEP per tancar la temporada

El divendres passat, la federació catalana de patinatge va anunciar la suspensió definitiva d’aquest curs de les competicions catalanes d’hoquei patins. Una decisió que no té massa afectació pel Club Patí Tordera ja que només l’equip de tercera catalana que anava líder, finalment obtindria l’ascens, però com que ja hi tenen el filial a segona, aquest conjunt es quedaria igual. Sergio Alonso coordinador de l’entitat torderenca definia com quedava tot.

Alonso suspensio 1

Ara es troben pendents del que finalment la Reial Federació Espanyola de Patinatge decideixi sobre el futur del l’OK Lliga Plata. Recordem que els torderencs actualment es troben en zona de salvació i per tant, en cas de suspensió mantindria la categoria. Alonso explicava que la majoria dels clubs es neguen retornar a jugar en juliol a les competicions estatals.

Alonso suspensio 2

A hores d’ara no hi ha cap informació oficial sobre un possible retorn i la institució espanyola de patinatge manté la postura de tornar a jugar malgrat que la majoria dels clubs i jugadors han comunicat que no ho volen tornar a fer.

ÚLTIMES NOTÍCIES