IniciAppS’obre la convocatòria de beques menjador

S’obre la convocatòria de beques menjador

El Consell Comarcal del Maresme ja ha publicat les bases per poder sol·licitar les beques menjador per al curs 2019-2020. Els beneficiaris dels ajuts de menjador són els alumnes empadronats a Tordera que s’ajustin als criteris establerts en les bases publicades a la pàgina web de l’organisme supramunicipal.

En concret, aquestes ajudes s’adrecen als estudiants de segon cicle d’Infantil, Primària i Secundària obligatòria. Les sol·licituds s’han de presentar entre el 20 i 24 de maig, motiu pel qual des de l’Ajuntament es recomana demanar hora el més aviat possible per evitar cues en el moment de fer els tràmits.

Els recursos seran els mateixos que l’any passat i la convocatòria ha unificat els criteris arreu de Catalunya tenint en compte la situació econòmica, familiar i social. Les beques menjador cobreixen el 50% de l’import tot i que en casos de risc d’exclusió social els serveis socials de cada Ajuntament fan front a la resta del cost d’aquest servei. El regidor d’ensenyament i serveis socials, Àngel Pous recorda que no tots els ajuts permeten cobrir el 100% dels cost. En aquest casos, l’ajuntament de Tordera atorga beques socials per cobrir les necessitats locals.

beques menjador

Per accedir aquestes ajudes, els ingressos econòmics de les famílies han de ser inferiors a l’índex de renda de suficiència de Catalunya.  La tramitació de sol·licituds i presentació de tota la documentació serà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES