IniciAppAquest cap de setmana el CFTordera s’ho juga tot si vol mantenir...

Aquest cap de setmana el CFTordera s’ho juga tot si vol mantenir l’esperança d’aconseguir la segona plaça de la lliga

Arriba el moment clau de la temporada pel primer equip del Club Futbol Tordera de la tercera catalana grup 16. Arriba a més, a l’última jornada de lliga on tant el CD Malgrat com els torderencs en camps diferents lluitaran per certificar la segona plaça de la classificació que dóna el dret a disputar el play-off d’ascens a segona catalana. Pel que fa el Tordera, visita el camp del Ca la Guidó de Blanes en jornada unificada dissabte a les 18:00h. Derbi dificilíssim entre les dues entitats, ja que tant blanencs com torderencs 4rts i 3ers classificats respectivament només el hi val la victòria i una derrota del Malgrat. Recordem que amb els tres punts els malgratencs que només depenen d’ells mateixos acabarien segons. Marc Moles tècnic del CFTordera feia una breu descripció del possible partit que es trobaran dissabte a Blanes.

Moles segona placa 1

Tot i la dificultat, Moles diu que treballaran durant tota la setmana per tal de lluitar fins al final a les possibles opcions que existeixin.

Moles segona placa 2

Ràdio Tordera retransmetrà en directe el partit del Tordera i també estarà pendent del que pugui fer el Malgrat al camp de l’Aro en una tarda frenètica i d’autèntic carrusel esportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES