IniciAppOberta la convocatòria per participar en el projecte de Brigada Jove

Oberta la convocatòria per participar en el projecte de Brigada Jove

Un any més els departaments d’Ocupació i Joventut de l’Ajuntament de Tordera impulsen el projecte de Brigada Jove amb l’objectiu de possibilitar l’accés a la feina als joves estudiants en el període de vacances escolars, iniciant-se així en el món laboral i percebent els primers ingressos.

Pel programa ocupacional d’aquest estiu es seleccionaran 5 joves per a treballar, a jornada parcial, com a ajudants de les dependències i dels serveis municipals. La convocatòria està adreçada als nois i noies d’entre 16 i 22 anys, per un període de dos mesos (juliol i agost de 2019). Els cinc llocs de treball es distribuiran en els següents serveis: una plaça d’auxiliar de pintor/peó al departament de Via Pública i quatre places d’auxiliar de peó i manteniment al departament de brigada d’Obres i Serveis. 

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar al Registre General d’entrada de l’Ajuntament (OAC, Oficina d’Atenció al Ciutadà) del 20 al 24 de maig en horari de 9:00h a 14:00h)

El programa Brigada Jove 2019 rep el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Barcelona.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES