IniciNoticiesEntitatsEn Comú Podem Tordera vol reiniciar Tordera

En Comú Podem Tordera vol reiniciar Tordera

El passat divendres es va presentar la candidatura del partit polític En Comú Podem Tordera a la biblioteca municipal.  L’acte va comptar amb la participació del mateix cap de llista, Salvador Giralt, que repetirà al capdavant de la formació; la número 2 Maria Pozuelo i el número 3 Nacho Sánchez. A l’acte també participà la diputada al parlament per Catalunya En Comú Podem, Marta Ribas i la secretària de Moviment Popular i portaveu de Podem Catalunya, Conchi Abellán.

El cap de llista de la formació, Salvador Giralt, defensava, durant l’acte de presentació, un model de poble “acollidor i sense conflictes entre els veïns”, defensant uns eixos basats per polítiques socials. Giralt, també, defensava el motiu pel qual tornen a presentar-se a les eleccions d’aquest proper Maig del 2019.

en comu podem giralt

Per altra banda, la diputada al parlament de Catalunya pel partit, Marta Ribas, defensava el moviment municipalista i la “potència dels governs transformadors”.

en comu podem marta ribas

De la mateixa forma, la portaveu de Podem Catalunya, Conchi Abellán, felicitava la feina feta pel partit torderenc en aquests 4 anys inserits a la política municipal.

en comu podem abellan

L’acte de presentació del candidat, va concloure amb una copa de cava per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES