IniciNoticiesPolíticaS’aprova l’inici de l’adjudicació del servei de neteja viària a una empresa...

S’aprova l’inici de l’adjudicació del servei de neteja viària a una empresa externa a l’Ajuntament

El govern del PDeCat de l’Ajuntament de Tordera va presentar en el darrer ple una proposta per iniciar l’expedient del contracte de serveis consistents en la neteja viària de nou urbanitzacions del terme municipal de Tordera. Es presenta aquesta iniciativa per fer un estudi del servei per posteriorment treure’l a licitació a un preu inicial de 317.000€ i adjudicar-lo a una empresa finalment.

La regidora no-adscrita, Sílvia Mateos, es posicionava a favor.

mocio neteja viaria mateos

El regidor no-adscit, Xavier Pla, també hi votava a favor, però recordava que cal corroborar que s’executa de forma correcte.

mocio neteja viaria xavi pla

Per part del PP, Xavi Martin s’abstenia argumentant que el servei de neteja viària de les urbanitzacions és necessari però que el debat d’aprovació d’aquest punt s’hauria de fer la pròxima legislatura.

mocio neteja viaria pp

Des de Som Tordera, el seu líder Salvador Giralt votava en contra de la proposta perquè com exposava, la municipalització d’aquest servei era un dels punts que es va acordar amb el govern al pacte d’estabilitat.

mocio neteja viaria som

Per altra banda, Anna Serra, des del grup d’ERC, també  argumentava que s’hauria de valorar la possibilitat de municipalitzar aquest servei. Per això, s’hi va abstenir.

mocio neteja viaria erc

En el grup del PSC, el regidor Rafa Delgado es situava en la mateixa línia d’ERC i Som Tordera demanant l’opció de municipalitzar la neteja viària. També hi votava en forma d’abstenció.

mocio neteja viaria psc

El regidor no adscrit Villaro hi votava favorablement tot i recordar també la proposta de municipalització.

mocio neteja viaria villaro

Finalment, el grup de govern del PdeCat hi votava favorablement. Ho argumentava i defensava la moció Marçal Vilajeliu.

mocio neteja viaria pdecat

D’aquesta forma, la moció quedava aprovada per 9 vots a favor, 1 vot en contra i 6 abstencions.