IniciNoticiesPolíticaL’Alcalde acusa el regidor Salvador Giralt de no fer res i li...

L’Alcalde acusa el regidor Salvador Giralt de no fer res i li retira la dedicació a tots els projectes que tenia delegats

linia directa 01-06-18 2El programa d’avui de la línia directe amb l’alcalde ens ha deixat unes impactants declaracions de Joan Carles Garcia contra el regidor de Som Tordera, Salvador Giralt.

A partir de la pregunta d’un ciutadà que reclamava mesures per reduir les barreres arquitectòniques a Tordera, l’alcalde recorda que, en l’acord de govern entre PDeCAT, PSC, SOM i PP, aquesta àrea s’havia traspassat al regidor Salvador Giralt. En aquest sentit, Joan Carles Garcia afirma que el regidor Giralt no està fent res i que se li retiraran les competències delegades.

alcalde giralt 1

Joan Carles Garcia justifica la decisió amb un rotund “L’ajuntament no està disposat a pagar sous per gent que no treballa”.

alcalde giralt 2

Aquestes declaracions arriben després que ahir Salvador Giralt demanés la dimissió voluntària de l’Alcalde arran de l’operació Estela. Fa poc més d’un any, El regidor de SOM Tordera, Salvador Giralt se li va assignar la delegació específica de les atribucions per fer seguiment dels projectes de reparació de l’escola Serra de Miralles, pressupostos participatius, reparació de les pistes esportives de Sant Andreu i Sant Pere, el projecte de reparació per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i el projecte de neteja viària a les urbanitzacions.

Amb la decisió de l’alcalde, aquestes àrees seran assumides pel govern municipal o bé seran delegades a algun altre regidor de l’acord.