IniciNoticiesEsportsEl comitè de competició de la FCBQ desestima les proves presentades pel...

El comitè de competició de la FCBQ desestima les proves presentades pel CEEB Tordera i dóna la victòria definitiva al CE Onyar

WhatsApp Image 2018-05-21 at 21.31.38Començar haver-hi un final definitiu pel CEEB Tordera i el seu particular serial amb el comitè de competició de la Federació Catalana de Basquetbol vers un recurs que van presentar per una errada administrativa i arbitral durant el transcurs de l’últim partit de lliga. Aquest matí la jutgessa del comitè de competició i disciplina esportiva ha emès la resolució final de tot el procés i ha desestimat la reclamació de l’entitat torderenca. A homologat el resultat final de 55-56 a favor del CE Onyar que s’havia produït durant l’últim enfrontament de fase regular de segona catalana. El comitè ha donat tres dies vàlids al club torderenc per que pugui presentar alguna reclamació, un temps que de moment no aprofitarà segons fonts properes al club. Marc Alonso entrenador del sènior femení del CEEB ha declarat aquesta mateixa tarda que ja s’esperen un final així i creuen que han fet allargar tots els tràmits més temps del que toca.

Alonso resolucio 1

Alonso no se’n fa creus dels arguments que han presentat tant l’equip arbitral com el conjunt de visitant ja que expliquen que no s’enrecorden de l’última falta personal.

Alonso resolucio 2

Amb aquest desenllaç l’equip torderenc té gairebé anul·lades totes les opcions per poder aconseguir un ascens de categoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES