IniciNoticiesSalutEls treballadors d’ambulàncies de Girona i l’Alt Maresme es manifesten aquesta tarda...

Els treballadors d’ambulàncies de Girona i l’Alt Maresme es manifesten aquesta tarda la N-II a Can Bartolí

aturada transport sanitariNova jornada de vaga en el servei d’ ambulàncies de Girona i l’ Alt Maresme. Els sindicats mantenen la convocatòria d’aturades parcials de les ambulàncies per avui a la demarcació de Girona i l’Alt Maresme i una vaga indefinida a partir del dia 8. Aquesta tarda tenen previst manifestar-se a l’N-II al pas per Tordera, concretament a la rotonda de Can Bartolí, encreuament de Blanes, Tordera, Maresme i Girona. Escoltem Juan Ramon Rodríguez, portaveu del comitè de vaga.

concentracio ambulancies 1

La concentració serà a dins de la mateixa rotonda de 19:00h a 21:00h i és possible que es generi més trànsit de l’habitual. Si no s’arriba a cap acord en els propers dies, a partir del dia 8 la vaga serà de 24 hores A més, tenen programada una altra manifestació per al dia 9 de setembre que acabaria a la Devesa de Girona, coincidint amb el mercat setmanal.

concentracio ambulancies 2

Els treballadors reclamen que l’empresa Transport Sanitari de Catalunya compleixi amb les condicions del contracte d’adjudicació i no precaritzi les seves condicions laborals ni empobreixi el servei de transport sanitari urgent i no urgent que reben els pacients de la regió sanitària de Girona i l’Alt Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES