IniciNoticiesSocietatLa vaga d’examinadors de trànsit afectarà 1.000 treballadors d’autoescoles

La vaga d’examinadors de trànsit afectarà 1.000 treballadors d’autoescoles

autoescoles diuen prouPIMEC, la Federació d’Autoescoles de Catalunya i la plataforma ‘Les autoescoles diuen prou’ han fet  una declaració conjunta davant la vaga d’examinadors de trànsit anunciada pel setembre.

PIMEC, la patronal de les pimes i els autònoms a Catalunya, dona suport a la lluita d’aquest col·lectiu i manifesta la seva preocupació pel futur del qual depenen milers de famílies.

Les entitats han estimat avui que les autoescoles preveuen ERO a les properes setmanes que afectaran uns 1.000 treballadors. Aquesta xifra suposa gairebé un terç del total registrat durant el primer semestre d’enguany a Catalunya. El portaveu de “Les autoescoles diuen prou”, Jaume Valls, reclama indemnitzacions per a les autoescoles afectades per la vaga i diu que no han estat l’únic sector afectat.

treballadors autoescoles 1

El vicepresident de la Federació d’Autoescoles de Catalunya, Joan Sala, reclama que hi hagi més examinadors i diu que en caldrien almenys 30 més.

treballadors autoescoles 2

Atès que Catalunya és una de les comunitats més afectades per aquesta greu situació, PIMEC, la Federació d’Autoescoles de Catalunya i la plataforma “Les autoescoles diuen prou” insten a la Delegació del Govern central a Catalunya, amb qui les autoescoles ja es van reunir, a pressionar les parts perquè se sotmetin a la mediació.

ÚLTIMES NOTÍCIES