IniciNoticiesEntitatsMés de 300 persones assisteixen a la xerrada d’Artur Mas a Tordera,...

Més de 300 persones assisteixen a la xerrada d’Artur Mas a Tordera, convidat per la territorial de l’ANC al municipi

artur mas esplai“Hi ha partida i es pot guanyar, però Catalunya ha de jugar les seves millors cartes”. Així va resumir Artur Mas l’estat actual del procés independentista, durant la xerrada que va oferir a Tordera el passat divendres, convidat per la territorial de l’ANC al nostre municipi. Més de 300 persones van omplir l’Esplai de la Gent Gran per escoltar en directe l’expresident de la Generalitat.

Actualment, Mas presideix el Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCat), però està inhabilitat durant dos anys per a l’exercici de càrrecs públics electius i funcions de govern, per haver desobeït el Tribunal Constitucional i mantenir-se darrere de l’organització de la consulta del 9-N, entenent que és el màxim responsable. Per aquest mateix motiu també estan inhabilitades les ex-conselleres Irene Rigau i Joana Ortega, a més de l’ex-conseller de Presidència, Francesc Homs (condemnat pel Tribunal Suprem). En declaracions a Ràdio Tordera, Artur Mas explica quina feina fa a dia d’avui.

artur mas 1

Fa unes quantes setmanes, Mas va començar una gira internacional per explicar el full de ruta del procés i la persecució judicial als líders independentistes, que de moment ja l’ha portat a Brussel·les, París i Ginebra. Diu que ha trobat molt d’interès arreu, però que cal vigilar les actuacions del govern espanyol.

artur mas 2

Artur Mas creu que Catalunya pot confiar en el suport d’Europa, perquè el fet democràtic és un aspecte important per a molts països.

artur mas 3

L’expresident de la Generalitat avisa que el referèndum és l’oportunitat perquè tots aquells que estiguin a favor de l’enfortiment i la qualitat democràtica facin sentir la seva veu, ja sigui pel sí o pel no.

artur mas 4

A Tordera, Artur Mas va voler destacar la capacitat de mobilització de la gent durant aquests darrers anys, entenent que són la força que empeny el procés independentista endavant.