IniciNoticiesCulturaLa Pubilla de Tordera, Cristina Agell, escollida Pubilla del Maresme 2017 a...

La Pubilla de Tordera, Cristina Agell, escollida Pubilla del Maresme 2017 a l’elecció del pubillatge comarcal

pubillatge maresme cristina agellCristina Agell, Pubilla de Tordera 2016, va ser escollida aquest passat dissabte Pubilla del Maresme 2017. El municipi de Sant Pol de Mar va acollir l’elecció comarcal d’enguany, a la qual s’hi van presentar 6 noies i 5 nois. En declaracions a Ràdio Tordera, pocs minuts després de ser proclamada, la jove torderenca expressava quines eren les seves sensacions.

cristina agell 1

Durant aquest proper any, Cristina Agell estarà acompanyada en el càrrec pel jove Pau Grèbol, de Pineda de Mar, que va ser escollit Hereu del Maresme. El grup del pubillatge comarcal 2017 el completen les Dames Jessica Foley i Ariadna Coll, representants de Santa Susanna i Calella, respectivament; i els Fadrins Pau Feliu i Artur Iscle, actuals hereus de Calella i Santa Susanna, respectivament. Agell explica com afronta aquest proper any amb el títol de pubilla comarcal.

cristina agell 2

Els nous representants del pubillatge del Maresme 2017 van ser escollits després de sotmetre’s a una prova escrita i una d’expressió oral. Cristina Agell comenta en què van consistir.

cristina agell 3

L’actual Pubilla de Tordera i nova Pubilla del Maresme fa una crida als joves del nostre municipi perquè s’animin a participar de la tradició del Pubillatge.

cristina agell 4

La diada del pubillatge comarcal va finalitzar amb un sopar informal per als diferents representants i els seus acompanyants. Recordem que els també torderencs Berta Pla i Jordi Serra es van acomiadar dels càrrecs de primer Fadrí i segona Dama del Maresme, respectivament, després de ser escollits en el certamen de l’any passat. Els joves de Tordera van estar acompanyats per la regidora de Festes, Sílvia Català, a més de familiars i amics.

ÚLTIMES NOTÍCIES