IniciNoticiesSocietatLes dues nenes operades al Trueta a causa de l'accident de Caldes...

Les dues nenes operades al Trueta a causa de l’accident de Caldes ja es troben a planta

Les dues nenes de 7 anys ferides de gravetat en l’accident del castell inflable de Caldes de Malavella que han estat operades a l’Hospital Josep Trueta ja es troben a planta, segons fonts del centre hospitalari. Les dues es troben estables dins la gravetat. Quant als altres dos ingressats arran del mateix accident, una nena de 7 anys i un nen d’11 anys, continuen ingressats al Trueta en estat lleu. Un altre dels ferits de gravetat, un nen de 9 anys, es troba ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i està estable dins de la gravetat. Fonts del centre han indicat que serà operat aquest dimarts. Una altra de les menors ferides, de 3 anys, ja és a casa després de ser donada d’alta.

Unes 300 persones van guardar ahir un minut de silenci a Caldes de Malavella  en record a la nena de 6 anys que va perdre la vida per l’accident del castell inflable i per transmetre l’escalf de la població als sis infants ferits de diversa consideració. Salvador Balliu és l’alcalde de Caldes.

minut caldes

Facua-Consumidors en Acció ha demanat als ajuntaments que realitzin d’ofici inspeccions per garantir que les atraccions infantils disposen de llicència municipal i funcionin correctament per tal d’evitar accidents com el d’un castell inflable aquest diumenge a Caldes de Malavella, on va morir una nena. L’entitat considera que l’absència de mecanismes de control reglats és un dels elements que posa de manifest la “ineficàcia” de la normativa que, segons apunta, han de complir en l’actualitat les atraccions infantils per garantir la seguretat dels nens.

ÚLTIMES NOTÍCIES