IniciNoticiesPolíticaDarrer ple municipal del 2016 amb 4 punts en l’ordre del dia

Darrer ple municipal del 2016 amb 4 punts en l’ordre del dia

03524L’ajuntament de Tordera convoca avui el darrer ple del 2016, amb 4 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca declarar l’any 2017 com a any Bertrana a Tordera i nomenament de Prudenci Bertrana com a fill il·lustre de Tordera. ERC+Gent de Tordera, PSC i SOM Tordera presentaran una moció de reforma del reglament orgànic municipal per lluitar contra el transfuguisme.

Es proposarà que el Ple voti diverses acords per incorporar-los al ROM de Tordera. Entre ells destaca, que els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Tordera es comprometin a impedir la utilització de regidors no adscrits o trànsfugues per constituir, mantenir activament o canviar les majories de govern a l’Ajuntament, a no donar suport a cap iniciativa transfuguista i a desincentivar el transfuguisme polític mitjançant l’adopció de mesures de caràcter reglamentari i disciplinari.

El regidor d’ERC+Gent de Tordera, Xavier Pla creu que l’objectiu principal de la moció és recuperar la credibilitat de l’acció política municipal.

mocio-erc-transfugue

El regidor del PSC, Rafa Delgado creu que el ROM municipal no parla de transfuguisme, perquè ningú es pensava que això pugues passar a Tordera.

mocio-psc-transfugue

El regidor de Som Tordera, Salvador Giralt considera que la moció també busca que no es repeteixi una situació tant anòmala com la que ha succeït a Tordera.

mocio-som-transfugue

El grup municipal de CiU presentarà una moció per a la protecció i gestió conjunta del delta de la Tordera. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió començarà a les 7 de la tarda i la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES