IniciNoticiesEntitatsEl Pare Manel parla a Tordera sobre Voluntariat Social en el marc...

El Pare Manel parla a Tordera sobre Voluntariat Social en el marc de la setmana de la discapacitat

pare-manelLa fundació El Rusc va començar ahir els actes de la setmana de la discapacitat. El Teatre Clavé va acollir una xerrada sobre “Voluntariat Social” a càrrec de Manel Pousa, més conegut com el Pare Manel. El Voluntariat social a Catalunya es troba vinculat a les entitats perquè elles són les coneixedores de les causes, les expertes en cohesió i la garantia de transformació ciutadana.

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa. Treballa amb aquelles persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat. En declaracions a Ràdio Tordera, el Pare Manel explicava la feina que es fa des de la seva fundació.

pare-manel-1

El Pare Manel també va lloar la feina de la fundació El Rusc en persones amb discapacitat intel·lectual.

pare-manel-2

La propera activitat de la setmana de la discapacitat serà el dijous dia 1, a les 19:30h. Es farà la Inauguració oficial de la nova Llar El Lledoner, tot i que ja fa un mes que va entrar en funcionament, amb una jornada de portes obertes. Anirà a càrrec de l’alcalde de Tordera, Sr. Joan Carles Garcia, que donarà la seva visió del procés de creació d’aquest nou servei.

ÚLTIMES NOTÍCIES