IniciNoticiesEntitatsLa PAH Tordera es manifesta per denunciar la política d’habitatge del govern...

La PAH Tordera es manifesta per denunciar la política d’habitatge del govern municipal

pahUn centenar de membres de la PAH Tordera s’han manifestat aquest matí davant l’ajuntament per denunciar la política d’habitatge i, segons diuen, la nul·la voluntat del govern municipal per solucionar el problema de l’habitatge a Tordera.

La plataforma d’afectats per l’hipoteca denuncien que el consistori no promou multes en el pisos buits de les entitats financeres, que en el cas de Tordera arriben als 412 habitatges. En un comunicat, critiquen que l’equip de govern no distingeixi entre famílies necessitades derivades de serveis socials i les màfies i persones conflictives que tenen en l’ocupació el seu modus vivendi. La PAH denuncia que l’ajuntament respon immediatament a les ordres de les companyies subministradores per tallar subministres bàsics incomplint la llei 24/2015. Carolina Palma, membre de la PAH Tordera, explicava en el micròfons de Ràdio Tordera, les reivindicacions que feien a l’ajuntament.

pah-manifestacio-ajuntament

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha atès aquest matí els representants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que havien convocat concentració a la plaça de l’Església. Segons fonts municipals, durant la trobada, l’alcalde s’ha compromès a seguir atenent els casos d’emergència social que es donen al municipi i els ha recordat que l’Ajuntament actua en els casos d’ocupacions que provoquen problemes d’incivisme i d’ordre públic.

L’alcalde ha conclòs la trobada destacant  que sempre hi ha hagut bona entesa amb els membres de la PAH i s’ha compromès a facilitar-los un informe on constin les dades i la disponibilitat d’habitatge social que disposa l’Ajuntament.

Segons informa el consistori, s’ha impulsat des de fa dos anys diferents mecanismes i espais de diàleg amb la plataforma i entitats del tercer sector per afavorir i treballar conjuntament els casos de vulnerabilitat social a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES