IniciNoticiesComerçEl Consell Comarcal busca joves del Maresme que tinguin una idea de...

El Consell Comarcal busca joves del Maresme que tinguin una idea de negoci

joves_per_emprendre_maresmeEl Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, posa en marxa un projecte per ajudar els joves a fer realitat la seva idea de negoci. Es seleccionaran 20 joves del Maresme, d’entre 16 i 29 anys. Com el seu nom indica, el projecte “Joves per emprendre” té per objectiu formar i donar suport a maresmencs i maresmenques de menys de 30 anys per tal que les seves idees i visions de negoci puguin esdevenir projectes empresarials reals.

Es tracta d’un programa formatiu en el qual podran participar 20 joves. És requisit indispensable que estiguin inscrits en Garantia Juvenil.

Les persones seleccionades rebran formació i assessorament personal en sessions que es realitzaran al Maresme Centre de Negocis, l’espai del Consell Comarcal destinat a desenvolupar idees empresarials.

Està previst que el programa comenci el 13 de desembre i es divideix en dues fases. La primera està destinada a  formació grupal. Es treballaran aquelles temàtiques bàsiques per iniciar un negoci com poden ser: la estratègia i la definició del model de negoci, les passes necessàries per constituir una empresa, el mercat (clients, la competència, proveïdors, etc…), l’equip necessari per engegar el negoci, aspectes legals a tenir en compte per constituir la empresa, màrqueting, xarxes socials, etc…

La segona  fase del programa se centrarà en cada projecte empresarial. Durant 40 hores els seleccionats gaudiran d’acompanyament empresarial d’un expert en matèria de model de negoci, finançament, internacionalització i creació d’empresa.

Els detalls concrets es donaran a la sessió informativa que es farà al Consell Comarcal del Maresme l’1 de desembre a les 9:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES