IniciNoticiesOperació policial a Tordera: un individu s’ha atrinxerat en un pis del...

Operació policial a Tordera: un individu s’ha atrinxerat en un pis del carrer Sant Jordi, proper a la Plaça de l’Església. El Arrows, grup especialitzat dels Mossos d’Esquadra, estan actuant

223710ec-5fc2-452f-8b99-7ff4330976ea

Operació policial en marxa a Tordera des de primera hora del matí. Està tancat l’accés a la Plaça de l’Església i els carrers del voltant (Ciutadans, Sant Bartomeu, Sant Antoni i part del carrer Puigvert). La Policia Local i els Mossos d’Esquadra tenen acordonada la zona. El motiu és un individu que s’ha atrinxerat en un pis buit del carrer Sant Jordi. En aquests moments, els Arrows, el grup especialitzat dels Mossos en aquestes situacions, està actuant en aquest habitatge.
Tot ha començat de matinada, quan la Policia Local ha identificat un vehicle que feia moviments sospitosos, amb 5 ocupants a dins. Els cossos de seguretat n’han pogut detenir dos al mateix moment. Els altres tres s’han escapat. D’aquests tres, més tard n’han pogut detenir dos i falta el tercer que s’ha atrinxerat dins aquest habitatge del centre de Tordera, on en aquests moments està tenint lloc l’actuació policial.
Els veïns estan confinats a les seves cases des que ha començat l’operatiu policial.

Els detinguts són delinqüents de robatoris habituals.