IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem en Josep Jofre, que té una parada de verdura

mercat tordera

L’Info Mercat és l’espai de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui, a la roda d’entrevistes amb els marxants que ens visiten cada diumenge, us presentem en Josep Jofre, que té una parada de verdura. La majoria de productes que ofereix són de collita pròpia, de proximitat, el que es coneix com ‘quilòmetre zero’. En aquesta època de tardor-hivern, però, alguns els ha de comprar a fora, perquè aquí el clima en dificulta el conreu.

josep-jofre-1

Espinacs, bledes, enciams de totes classes, cols, patates, mongetes seques, raves, cebes, entre altres. Aquests són els productes de cultiu propi que podeu trobar aquests dies a la parada d’en Josep Jofre. Ell mateix recorda els mercats pròxims on també fa parada, entre aquests el del veïnat de Sant Pere els dijous.

josep-jofre-2

Els productes que en Josep no cultiva els compra a la cooperativa de Pineda de Mar, la qual els adquireix de MarcaBarna, provinents de la costa d’Almeria i Granada, tot productes de primera qualitat.

Respecte el mercat del diumenge aquí a Tordera, això és el que n’opina en Josep Jofre.

josep-jofre-3

Com la resta de paradistes d’alimentació, trobareu la parada de verdures d’en Josep Jofre al final de la zona de la fruita i la verdura, al costat del passeig fluvial. La seva és l’últim parada abans d’arribar a l’esplanada del costat de l’Esplai.