IniciNoticiesEsportsAquesta passada jornada ens deixa victòries del CPTordera i CFTordera

Aquesta passada jornada ens deixa victòries del CPTordera i CFTordera

futbol-ca-la-aguidoAquest passat cap de setmana segueixen puntant els habituals equips una jornada més. El dissabte a la tarda el CEEB Tordera masculí de segona catalana va intentar trencar la ratxa negativa de resultats però no poder ser. Els torderencs van aguantar una 35 minuts però el CB Tona finalment va emportar-se la victòria per 78-60. El diumenge al matí, el Futsal Tordera va disputar el derbi contra el CES Blanes. Els visitants van encaixar una contundent derrota per 10-5. El CEEB Tordera femení va rebre al poliesportiu les líders del grup de Copa Catalunya, el Bàsquet Draft Gramanet. Les torderenques no van poder-hi fer gaire cosa i van acabar perdent per un clar 73-92. El Club Patí Tordera va sumar tres punts molt importants per enganxar-se a la part de dalt de la primera nacional espanyola a la pista del filial del FCBarcelona Lassa. Els homes entrenats per Sergio Alonso van imposar-se per 0-4. El municipal d’esports va acollir la jornada de tercera catalana del CFTordera contra el Ca la Guido. Els locals no van començar encertats i els blanencs van poder transformar un penal que Rubén va aturar. Però les facilitats defensives van fer que encaixessin el 0-1. Abans del descans els de casa van empatar i a la segona part els grocs i vermells van poder remuntar i acabar de sentenciar posant el definitiu 3-1.