IniciNoticiesPolíticaEs modifica la dedicació de José Carlos Villaro a l’ajuntament amb el...

Es modifica la dedicació de José Carlos Villaro a l’ajuntament amb el vot en contra d’ERC+Gent de Tordera, PSC i Som Tordera

villaro-transfugaEl ple municipal va aprovar ahir ampliar fins al 100% la dedicació del regidor José Carlos Villaro. El punt es va presentar per urgència amb el vot contra de ERC, PSC i SOM Tordera.  A partir d’ara, Villaro cobrarà uns 36.791 euros bruts a l’any. L’alcalde de Tordera, va recordar que en menys regidors hi haurà més feina per cobrir, i que és justa i necessària aquesta dedicació.

El regidor del Partit Popular, Xavier Martin apuntava que en el seu moment ja van acceptar la rebaixa del sou polític en un 16%. Martin va dir que per coherència i davant la complexitat de la regidoria d’urbanisme, creia necessària la dedicació exclusiva del regidor.

dedicacio-pp

Salvador Giralt de Som Tordera, recordava que existeix una llei contra transfuguisme que no habilita aquesta mesura. Giralt va retreure a José Carlos Villaro la falta d’ètica i moralitat. Salvador Giralt assegurava sentir vergonya aliena amb l’actitud del regidor Villaro.

dedicacio-som

José Carlos Villaro es va defensar recordant que el mes de juny ja volia canviar-se a dedicació exclusiva per poder front a la feina de la regidoria, i que no havia estat una decisió d’ara.

dedicacio-villaro

El regidor del PSC, Rafa Delgado deia que José Carles Villaro no parlava amb sinceritat. Delgado recordava que  CiU va signar l’any 2006, un pacte antitransfugisme que recollia diversos acords.

dedicacio-psc

El regidor d’ERC+Gent de Tordera, Xavier Pla va acusar a l’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia de cometre una il·legalitat i d’incomplir la normativa 73.3 de la llei de mesures per la modernització local.

dedicacio-erc

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va recordar que la modificació de dedicació es porta amb l’informe favorable de la secretària i la interventora de l’ajuntament. Garcia va dir que revisarien la proposta, però que no hi havia normativa que impedeixi l’acord.

dedicacio-ciu

La modificació del regim de dedicació del regidor José Carlos Villaro es va aprovar amb els vots a favor de CiU, José Carlos Villaro i Xavier Martin del PP i els vots en contra d’ERC, PSC i Som Tordera.