IniciNoticiesCulturaPere Cot representa aquest cap de setmana l’obra “Les dones m’han segrestat”,...

Pere Cot representa aquest cap de setmana l’obra “Les dones m’han segrestat”, al Teatre Clavé

acrperecot_lesdonesmhansegrestatL’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé l’obra “Les dones m’han segrestat”, un text original de Lluís Coquard. L’obra, dirigida per en Lluís Puig i la Iolanda Celma, explica la història d’un savi biòleg que ha fet un descobriment mundial que amenaça el col·lectiu femení. Per tal d’aconseguir-ne la fórmula, un grup de dones decideix segrestar-lo. Puig ens en dóna algun detall més.

obra-pere-cot-1

L’obra té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts, amb entreacte. Lluís Puig està content amb els assajos i convida la gent de Tordera a anar-la a veure perquè riuran molt.

obra-pere-cot-2

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot porta “Les dones m’han segrestat” a l’escenari del Teatre Clavé aquest cap de setmana. En concret, en faran dues funcions: la primera el dissabte, 29 d’octubre, a les 9 del vespre, i la segona l’endemà diumenge, 30 d’octubre, a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé, de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

ÚLTIMES NOTÍCIES