IniciNoticiesPolíticaEl ple municipal aprova, per unanimitat de tots els grups, el Protocol...

El ple municipal aprova, per unanimitat de tots els grups, el Protocol per a la prevenció i l’actuació davant l’assetjament moral, sexual o per raó de sexe de l’Ajuntament de Tordera

ple-setembre-2016El ple municipal de la setmana passada va aprovar, per unanimitat de tots els grups, el Protocol per a la prevenció i l’actuació davant l’assetjament moral, sexual o per raó de sexe de l’Ajuntament de Tordera. Ara, el text es sotmetrà a informació pública durant 30 dies, per tal que es puguin formular reclamacions o suggeriments. Passat aquest termini, si no se n’han presentat, l’acord es donarà per aprovat definitivament i es comunicarà a les administracions corresponents. El regidor de Recursos Humans, Marçal Vilajeliu, recorda que una de les voluntats del seu departament és vetllar per un bon ambient en l’àmbit laboral i explica com s’ha arribat fins aquest protocol.

protocol-assetjament-vilajeliu

El regidor de SOM Tordera, Jose Carlos Villaro, va ser l’encarregat de manifestar el vot favorable del seu grup.

Igualment ho va fer el regidor del PP, Xavier Martín, el qual desitjava que no s’hagués d’aplicar.

protocol-assetjament-pp

Des del PSC, el regidor Rafa Delgado considera positiva aquesta voluntat preventiva del protocol, però espera que no calgui aplicar-lo mai.

protocol-assetjament-psc

El regidor d’ERC-Gent de Tordera, Xavier Pla, va mostrar el vot favorable del seu grup al Protocol, posant èmfasi en l’apartat de garanties i compromisos i remarcant la importància de la formació i la informació entre els treballadors de l’Ajuntament.

protocol-assetjament-erc

El Protocol per a la prevenció i l’actuació davant l’assetjament moral, sexual o per raó de sexe de l’Ajuntament de Tordera es va aprovar per unanimitat del plenari.

ÚLTIMES NOTÍCIES