IniciNoticiesCulturaSardanes, ofrena floral i un pilar dels castellers de l'Alt Maresme per...

Sardanes, ofrena floral i un pilar dels castellers de l’Alt Maresme per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a Tordera

2014_09_11_12.20.42.jpg.350x263L’Associació La Nostra Dansa i l’Ajuntament preparen novament la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de Setembre, amb els actes tradicionals a la Plaça Lluís Companys.

Com l’any passat, en aquesta ocasió les sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles començaran a les 10.30 h i a les 12 h tindrà lloc l’ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals.

Un pilar dels castellers de l’Alt Maresme, el parlament en motiu de la Diada de l’alcalde, Joan Carles Garcia, el cant dels Segadors i un vermut popular tancaran les activitats de l’11 de Setembre a Tordera. Ens detalla les activitats el regidor de cultura, Josep Llorens.

diada 1

Llorens confia que la diada torni a ser reivindicativa, en la defensa del dret dels ciutadans de Catalunya a decidir el seu propi futur.

diada 2

Per altra banda, el mateix dia, l’ANC del municipi ha organitzat la sortida de diferents autocars des de Tordera per anar a l’acte convocat per l’Assemblea Nacional Catalana a Salt (Gironès). Els autocars sortiran a les 15:45 h des del pàrquing del Carrer Roger de Llúria i cal disposar de tiquet prèviament. Salt és la República de la Solidaritat i de la diversitat. El país de tots, de la justícia social, del respecte a la immigració, de la convivència i de la protecció dels refugiats.

ÚLTIMES NOTÍCIES