IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera segueix amb les inscripcions obertes

El Futsal Tordera segueix amb les inscripcions obertes

inscripcions futsalDesprés del doble ascens de categoria aconseguit la temporada passada, amb el primer equip masculí i l’aleví com a protagonistes, el Futsal Tordera ja prepara el curs esportiu 2016-17. A priori tindrà un equip per a cada categoria tot i que les inscripcions segueixen obertes per qualsevol nen/a que vulgui apuntar-se i provar el futbol sala. David Rosa president de l’entitat torderenca comparteix la filosofia de treball que volen ensenyar als esportistes del club.

Rosa inscripcions 1

L’espai que tenen els clubs torderencs a les instal·lacions esportives és el centre del debat una temporada més. Rosa defensa que per la bona pràctica del futbol sala haurien d’entrenar a pista sencera des de les categories inferiors. Tot i la reivindicació, explica que s’adapten sense cap problema a la situació que tenen.

Rosa inscripcions 2

El primer equip que militarà a la primera nacional catalana va començar entrenaments la setmana passada amb forces cares noves. Per a més informació sobre les inscripcions del futsal Tordera us podeu adreça al pavelló poliesportiu els dimarts i els dijous. També ho podeu consultar via xarxes socials oficials del club.

ÚLTIMES NOTÍCIES