IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la Festa Major...

Ràdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la Festa Major amb retransmissions en directe de diverses activitats

transmissions fm 2016La Festa Major de Tordera està en marxa i, un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals. Segons indica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, les retransmissions tenen per objectiu acostar els actes de la festa a totes les llars del poble i oferir la possibilitat de tornar a reviure els actes, a través de la ràdio a la carta.

retransmissions rt 1

Avui tindrem connexions amb el concurs de castells de sorra i la retransmissió en directe de les havaneres amb el grup Peix Fregit. Demà dimarts, Ràdio Tordera oferirà en directe l’Homenatge a la parella de més edat de l’Esplai, a continuació serem a la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera 2016, a la Plaça de la Concòrdia, i acabarem el dia amb la retransmissió del final del correfoc i el pregó, enguany amb el periodista torderenc de RAC1 Albert Bassas. Els concerts amb les Orquestres Montgrins i Rosaleda seran un dels punts forts d’aquesta programació. A més, s’oferirà en directe el piromusical del dia de Sant Bartomeu, dimecres, 24 d’agost. Ho explica Albert Sabater.

retransmissions rt 2

D’altra banda, es farà una àmplia cobertura de les retransmissions esportives.  Les retransmissions també es podran seguir per internet a www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES