IniciNoticiesRegidoriesEl ple de l’Ajuntament de Tordera aprova sol·licitar que es prorrogui pel...

El ple de l’Ajuntament de Tordera aprova sol·licitar que es prorrogui pel 2017 el conveni de col·laboració amb la Generalitat per a la prestació del servei de residència assistida i centre de dia de la residencia geriàtrica Can Comte.

can comteEl plenari municipal va aprovar, la setmana passada, sol·licitar al Departament de Treball, Afers Socials i Família que es prorrogui per a l’any 2017 el conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat i l’Ajuntament de Tordera, per a la prestació del servei de residència assistida i centre de dia de la residència geriàtrica Can Comte i el servei de suport d’acolliment diürn del mateix centre, per a la gent gran de Tordera. Aquest conveni es va signar el desembre de l’any passat i està subrogat per l’actual Departament de Treball, Afers Socials i Família. A més de la renovació del conveni per a l’any vinent, des del ple de l’Ajuntament també se sol·licita incrementar les places d’acolliment residencial: passar de les 30 actuals a 35 i mantenir les 5 places de centre de dia. Escoltem el regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona, Àngel Pous.

can comte pous

El regidor del PP, Xavier Martín, va votar favorablement a la sol·licitud i va interessar-se per la situació de la licitació del contracte de menjador de Can Comte.

can comte pp

En resposta a la pregunta, el regidor Àngel Pous va explicar que ja s’ha començat a treballar amb un bufet d’advocats per aquesta qüestió, per tal de redactar la documentació necessària per licitar aquest servei, a més del de bugaderia i neteja.

La resta de partits del plenari també van votar a favor de sol·licitar la renovació del conveni de la residència Can Comte per a l’any vinent. Escoltem Salvador Giralt de SOM Tordera, Rafa Delgado del PSC i Xavier Pla d’ERC+Gent de Tordera.

can comte som+psc+erc

El punt es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups amb representació al plenari. Ara, es notificarà l’acord al Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES