IniciNoticiesComerçL’Ajuntament de Tordera obre una convocatòria d'ajuts a la contractació per l'any...

L’Ajuntament de Tordera obre una convocatòria d’ajuts a la contractació per l’any 2016

03203Per fomentar la contractació de treballadors/es en situació d’atur, l’Ajuntament de Tordera ha obert una nova convocatòria d’ajuts a la contractació per l’any 2016, per les empreses de Tordera que contractin personal. Per tal de poder accedir a les bonificacions, ho hauran de fer en els supòsits següents:

  • Joves entre 16 i 29 anysque participin en algun projecte d’inserció gestionat des de l’Ajuntament de Tordera o en col·laboració amb altres entitats ubicades al municipi.
  • Usuarisdel Programa MARMI, programa que ajuda a la inserció de col·lectius desfavorits.

En ambdós supòsits, les persones contractades hauran d’estar inscrites a la borsa de treball del Servei Local d’Ocupació de Tordera i es subvencionarà 6 mesos de contractació amb una quantitat màxima de 1200€.  Els contractes hauran de tenir una durada mínima de 6 mesos i l’ajut serà proporcional a la jornada laboral, amb un mínim del 50%. Ho explica el regidor de promoció econòmica, Marc Unió.

ajuts contractacio 1

La convocatòria està oberta i sense data de finalització. Marc Unió assegura que algunes empreses de Tordera ja s’han posat en contacte amb l’Ajuntament, per tal d’acollir-se a aquest ajuts.

ajuts contractacio 2

Cal recordar que l’Ajuntament de Tordera ja va emprendre un seguit de millores en l’àmbit fiscal, que afavoreixen l’economia local i fomenten la creació d’ocupació, com la rebaixa de taxes per a la creació o reforma de negocis, l’exempció total d’escombraries durant un any per a noves empreses i la rebaixa del 15% de la mateixa en la majoria d’establiments, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES