IniciNoticiesEducacióEnsenyament organitza una nova xerrada per a famílies "Com eduquem la llibertat?"

Ensenyament organitza una nova xerrada per a famílies “Com eduquem la llibertat?”

5_com_eduquemLa Regidoria d’Ensenyament organitza el proper dijous, 18 de febrer, a les 18:00h a la Biblioteca, el taller Com eduquem la llibertat?, una activitat de suport a la funció educativa de les famílies, subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Juanjo Camarena, pedagog i actor, membre del Teatre del Buit, col·lectiu artístic i educatiu interessat en la recerca i la investigació pedagògica, presenta el taller a partir d’una representació teatral en la que introdueix temes de reflexió com: les relacions familiars i educatives, el tractament de la llibertat, la relació entre el desig i el límit, l’autonomia com a necessitat, la responsabilitat com a valor, etc. Posteriorment, crea un espai de participació i d’intercanvi, que acompanya cap a l’anàlisi de situacions i la resolució de conflictes.

Com eduquem la llibertat? està dirigit a famílies d’infants i joves (3-16 anys) i té una durada aproximada de 2h.

Si esteu interessats/des en assistir haureu de fer inscripció mitjançant el formulari que trobareu a www.tordera.cat o bé dirigiu-vos a l’Ajuntament de Tordera (93 764 37 17) a l’Àrea de Serveis Personals. Les places són limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES