IniciNoticiesRegidoriesTordera disposa des d'aquesta setmana d'un nou equip d'agents cívics

Tordera disposa des d’aquesta setmana d’un nou equip d’agents cívics

contenidorsLa cooperativa Mediaservice ha estat l’adjudicatària del nou servei d’agents cívics que a partir d’aquesta setmana ja està en marxa pels carrers de Tordera. En torns de matí i tarda, els agents cívics passejaran pel municipi amb l’objectiu de promoure campanyes de conscienciació i sensibilització sobre temes diversos que afecten, entre d’altres, la tinença d’animals, el reciclatge, la bona convivència, la cura de l’entorn i  el medi natural, la mobilitat, etc.

L’equip desenvoluparà diferents accions i farà actuacions a peu de carrer com ara organitzar activitats i dinàmiques en diversos col·lectius del municipi. Tal i com explica la regidora de civisme, Bàrbara Vergés.

agents civics 1

El consistori torderenc vol que amb aquest servei, que no té caràcter sancionador, s’aconsegueixi conscienciar en les conductes cíviques, de manera que s’afavoreixi la convivència als espais comuns i la cohesió entre els ciutadans del municipi. Entre les novetats del servei, la regidora apunta que els agents cívics actuaran tant el nucli urbà, com en els veïnats i urbanitzacions.

agents civics 2

Paral·lelament a aquest servei, la Regidoria de Civisme treballa des de fa setmanes en desenvolupar projectes de millora de la imatge de la via pública i en l’aplicació d’altres programes de conscienciació conjuntament amb les associacions locals. Aquests programes podrien estar en marxa el proper trimestre.

ÚLTIMES NOTÍCIES