IniciNoticiesCulturaObre el cicle familiar del Teatre Clavé amb la pel·lícula d’animació "Minúscul:...

Obre el cicle familiar del Teatre Clavé amb la pel·lícula d’animació “Minúscul: La vall de les formigues perdudes”

MINUSCUL_TEATRECLAVÉLa pel·lícula d’animació Minúscul: La vall de les formigues perdudes obre dissabte 30 de gener el cicle familiar. Es tracta d’una producció franco-belga protagonitzada per diversos insectes d’allò més curiosos. Tot succeeix a partir de les restes d’un dinar campestre que desencadenen una guerra entre les colònies de formigues rivals, obsessionades per intentar aconseguir el mateix botí: una capsa de terrossos de sucre.

Estrenat el 2013, el llargmetratge neix després de l’èxit que va tenir la sèrie d’animació que duia el mateix títol. Minúscul: La vall de les formigues perdudes és una ocasió d’or per veure un film que, tot i no tenir diàlegs, a través d’un plantejament tècnic totalment innovador aconsegueix atrapar i seduir els joves espectadors a partir d’una història senzilla i divertida.

La pel·lícula obre el cicle de cinema familiar del 2016 al Teatre Clavé i es projectarà el dissabte 30 de gener a les 18:00h a la Sala Gran d’aquest equipament torderenc. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro ens avança algunes de les propostes d’ aquest cicle.

navarro programacio TC 2

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir tant al webwww.teatreclave.cat com a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dissabte a partir de les 17:00h. Un any més, l’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada.

Així mateix, aquest 2016 el Teatre Clavé ha creat el paquet en família que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 10€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA només s’aplica al Cicle familiar i es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé.