IniciNoticiesPolíticaEl PSC de Tordera denuncia en un comunicat que la PAH ha...

El PSC de Tordera denuncia en un comunicat que la PAH ha enganxat adhesius als cartells electorals del partit

01424El PSC de Tordera ha denunciat, fa pocs dies, que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha enganxat adhesius als cartells electorals del partit. En un comunicat que podeu trobar en el blog de l’agrupació, els socialistes torderencs defineixen aquest acte “d’atac antidemocràtic a la llibertat d’expressió i de manifestació” de les idees del Partit Socialista. Recorden que l’expressió de l’opinió política és un exercici de llibertat bàsic que els socialistes han defensat sempre, tant per a ells com per als ciutadans i qualsevol altre partit polític democràtic, i que no pensen renunciar-hi de cap manera.

A l’escrit, el PSC de Tordera destaca la important tasca que ha realitzat la PAH els últims anys, i recorda la col·laboració que la plataforma ha rebut sempre des del partit, proposant mocions al plenari municipal per combatre la pobresa energètica i defensar el dret a l’habitatge, com van fer de manera pionera el 2012. Amb paraules del comunicat, els socialistes diuen que “aquesta col·laboració estava guiada per un objectiu comú”, que és el “d’ajudar a les persones víctimes de la crisi des de la més absoluta neutralitat política”, tant per una part com per l’altra, i que amb l’enganxada d’adhesius als cartells electorals la PAH s’ha posicionat políticament. Són lliures de fer-ho, però els demanen explicacions, del perquè malmeten els cartells electorals del partit per defensar les seves idees i actuen de manera antidemocràtica cap a la seva llibertat d’expressió.

Els socialistes torderencs en mostren dolguts amb l’acció de la PAH. L’explicació que addueixen per justificar la seva actuació és que el programa del PSC no recull les principals reivindicacions de la plataforma. I de la mateixa manera que els demanen que s’expliquin per aquesta enganxada d’adhesius en els cartells electorals, es posen a la seva disposició per donar-los les explicacions que calguin respecte al programa d’habitatge i suport a les persones amb risc d’exclusió social, i per parlar i debatre democràticament les solucions que proposen per resoldre aquestes qüestions, que asseguren que són la prioritat dels socialistes a la propera legislatura.

Podeu trobar el comunicat complert al blog de l’Agrupació del PSC de Tordera: http://psc-tordera.blogspot.com.es/2015/12/comunicat-del-psc-tordera.html

ÚLTIMES NOTÍCIES