IniciNoticiesCulturaLa regidoria de Cultura engega el tradicional concurs de pessebres amb les...

La regidoria de Cultura engega el tradicional concurs de pessebres amb les mateixes modalitats que l’any passat

pessebres.1La Regidoria de Cultura convoca una nova edició del Concurs de Pessebres. Enguany no hi ha cap novetat i es mantenen les mateixes categories que l’any passat, inclosa la de pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, defensa la tradició històrica del pessebre i la reivindica com a activitat familiar.

concurs pessebres 1

Com cada any, podran participar al concurs tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera i serà imprescindible que hi figuri el Naixement. Tampoc podrà haver-hi plantes protegides que s’hagin recollit directament del bosc.

Es distingeixen 4 modalitats: pessebres familiars en cases particulars, pessebres col·lectius a escoles, associacions i empreses; pessebres als aparadors d’establiments o que siguin visibles al públic des de l’exterior, i pessebres audiovisuals en format foto o vídeo. Per participar en aquesta última modalitat cal: o bé enregistrar un vídeo de durada màxima de 30 segons i publicar-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #reinventapessebre, o bé publicar una fotografia d’un pessebre a les xarxes socials amb la mateixa etiqueta d’abans. Josep Llorens recorda el funcionament per participar en cadascuna de les modalitats.

concurs pessebres 2

Hi haurà tres premis en totes les modalitats tradicionals: els guanyadors en pessebres familiars rebran un trofeu, un record de participació i un val de compra per a les botigues de l’Associació de Comerciants Tordera Centre; pel que fa als pessebres col·lectius i d’aparadors, els premiats tindran un trofeu i un record de participació. En la modalitat de pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials hi haurà un únic premi, que constarà d’un trofeu i una tablet. A més, se sortejarà una càmera de fotos digital entre tots els participants en la modalitat de pessebres familiars.

Les inscripcions es poden fer a les oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament o per telèfon al 93 764 37 17, fins aquest divendres, 18 de desembre, de 9:00h a 13:00h, o a través del formulari que trobareu a la web www.tordera.cat. El veredicte del jurat serà el dilluns, 28 de desembre, quan passarà a visitar els diferents pessebres. I el lliurament de premis es farà el dilluns, 11 de gener de 2016, a les 19:30h, al Teatre Clavé.

Entre tots els pessebres participants es prepararà un DVD audiovisual, que es lliurarà com a record i es projectarà el dia de l’entrega de premis, on també hi haurà una petita exposició de fotografies.

ÚLTIMES NOTÍCIES