IniciNoticiesComerçL’Ajuntament de Tordera impulsa la primera Fira de Nadal aquest proper dissabte,...

L’Ajuntament de Tordera impulsa la primera Fira de Nadal aquest proper dissabte, 19 de desembre

fira nadalDes de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament estan enllestint aquests dies la primera edició de la Fira de Nadal de Tordera, que tindrà lloc aquest dissabte, 19 de desembre. El regidor responsable de l’àrea, Marc Unió, explica d’on sorgeix la idea de fer la fira.

fira nadal 1

A partir de les 10 del matí engegarà la fira amb diferents espais: un de parades d’artesania i complements de nadal, un altre espai d’alimentació mitjançant un mercat del vi i formatge i un espai lúdic amb jocs infantils, tallers, espectacles i música. Ho detalla Marc Unió.

fira nadal 2

Marc Unió apunta que l’àmbit d’actuació de la fira serà la Plaça de l’Església i els carrers del nucli històric. En aquest sentit explica que les demandes per participar-hi són altes.

fira nadal 3

La Fira de Nadal, com altres esdeveniments de carrer, comptarà amb activitats de lleure per als visitants i especialment adreçades al públic familiar. Entre aquestes destaca un taller de pintar cares, un taller de titelles, xocolatada, jocs inflables, la visita del missatger reial per recollir les cartes dels nens i nenes, cantades de nadales amb la coral de la Parròquia i també la visita dels gegants de Tordera, entre d’altres iniciatives.

ÚLTIMES NOTÍCIES