IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera obre les inscripcions per participar en el Concurs de Rapsodes

Ràdio Tordera obre les inscripcions per participar en el Concurs de Rapsodes

L escriptura del poeta Q2Ràdio Tordera convoca el Concurs de Rapsodes “Joana Raspall”. A partir d’ avui i fins al 18 de gener es farà la recepció d’inscripcions, del 18 al 29 de gener, la selecció d’aspirants per a la fase final i divendres 12 de febrer, a les 6 de la tarda, al Teatre Clavé tindrà lloc la celebració de la fase final i el lliurament de premis.

El concurs estableix diferents grups d’edat: alumnes de 3r i 4t de primària, 5è i 6è de primària, 1r i 2n d’ESO, 3r i 4t d’ESO, de 16 a 18 anys i adults a partir de 18 anys. Enguany el concurs de Rapsodes estarà dedicat a la poetessa Joana Raspall. L’organitzador del concurs, Joan Madrid n’explica els motius.

concurs rapsodes 1

Un cop s’hagi formalitzat la inscripció l’aspirant participarà en una primera fase de selecció en què haurà de llegir a la mateixa escola un poema obligat de Joana Raspall. Els millors aspirants de cada curs seran convidats a una nova selecció aquest cop als estudis de Ràdio Tordera. Finalment, de cada categoria s’escolliran dos finalistes que participaran a la fase final del 12 de febrer d’on en sortirà el guanyador. Joan Madrid ens parla sobre com es desenvoluparà el concurs.

concurs rapsodes 2

Per a més informació a: radiotordera@radiotordera.cat,93 764 01 02 o 678 038 584.