IniciNoticiesEsportsJoan Grimal, locutor del futbol de Ràdio Tordera, participarà aquest vespre a...

Joan Grimal, locutor del futbol de Ràdio Tordera, participarà aquest vespre a la transmissió d’en Puyal

Transmissió futbolSegurament per a en Joan Grimal aquest dimecres 2 de desembre serà un dia que recordarà sempre en la seva trajectòria radiofònica. El locutor principal de les retransmissions del Club Futbol Tordera de la 2a catalana a Ràdio Tordera participarà, aquest vespre, a la popular retransmissió del Barça conduïda per en Joaquim Maria Puyal. Es tracta d’una iniciativa que any rere any es repeteix en partits de la Copa del Rei de futbol del Barça, en què donen l’oportunitat a locutors de les ràdios locals perquè, durant unes hores, puguin acompanyar l’equip radiofònic de Catalunya Ràdio. Aquest és el moment en què revelen en directe la participació del locutor torderenc.

Puyal tdp 1

En Joan Grimal ens explica com s’assabenta que és un dels escollits.

Grimal tdp 2

El torderenc també comparteix amb nosaltres què significa per ell poder acompanyar el mestre Puyal durant la retransmissió.

Grimal tdp 3

El FCBarcelona juga aquest vespre, a les 20:00h en el Camp Nou i davant del Villanovense, el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei.

La participació del torderenc a Catalunya Ràdio no s’acabarà amb la retransmissió d’en Puyal ja que després del partit també participarà en el programa esportiu nocturn “El Club de la Mitjanit”. Des de Ràdio Tordera durant la primera part del partit i coincidint amb el programa esportiu diari “El Show dels Esports” anirem connectant amb la TDP, cada vegada que en Joan Grimal participi.