IniciNoticiesCulturaTordera és escenari del capítol pilot de la sèrie "El Mort Viu"....

Tordera és escenari del capítol pilot de la sèrie “El Mort Viu”. Els seus creadors tenen en marxa un projecte de micromecenatge a través de la pàgina Verkami.

mort viuTordera ha estat escenari de gravació del capítol pilot d’una sèrie, El Mort Viu. Espais com el bar Can Mingu, el pavelló parroquial o algun carreró del cas antic, es poden reconèixer perfectament. És el projecte final de carrera de 5 universitaris, que ara volen intentar fer realitat la primera temporada de la sèrie. Jordi Porcel, un dels guionistes, explica perquè van escollir Tordera per gravar el començament de la sèrie.

serie mort viu 1

El Mort Viu és una sèrie que navega entre el drama i la comèdia, i que juga amb el gènere fantàstic, passant pel filtre del costumbrisme i l’humor negre. Explica la història de la família Gifra i del fill petit, en Llàtzer, un ni-ni odiós, i de les coses rares que passen, des del naixement d’un monstre fins a l’assentament d’aquest en un poble un mica especial. Els seus creadors, Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel, veuen la necessitat de posar en pantalla les ruïnes d’una crisi que va més enllà del tema econòmic, que arriba a la moral, a l’ètica i a tots els llocs.

serie mort viu 2

El Mort Viu És un “Tube d’Assaig”, un nou programa de televisió ideat per BTV, la Universitat Pompeu Fabra i Verkami, per impulsar projectes audiovisuals de nous talents. És un format de televisió únic al món, on els espectadors poden decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat. A través d’un microfinançament des de la pàgina Verkami, l’audiència pot fer aportacions econòmiques. En aquest cas necessiten 8.500 euros. I de moment en porten recollits 2.425. Si assoleixen l’objectiu, els autors podran fer realitat la primera temporada de la sèrie. Escoltem Jordi Porcel.

serie mort viu 3

Jordi Porcel diu que si aconsegueixen tirar endavant la gravació de la primera temporada de la sèrie, tornaran a gravar a Tordera.

serie mort viu 4

Porcel anima la gent de Tordera a veure el capítol pilot de la sèrie.

serie mort viu 5

El capítol pilot el podeu trobar a la pàgina web de Verkami, al perfil del projecte. De cara al mes de novembre, volen intentar fer una presentació del capítol pilot a Tordera, per explicar el projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES