IniciNoticiesEducacióComença el curs escolar amb 2400 alumnes i la novetat del nou...

Comença el curs escolar amb 2400 alumnes i la novetat del nou institut Tordera.

IMGP4590Aquest matí ha començat el curs escolar. La posada en funcionament del nou institut Tordera és la principal novetat d’aquest any. L’edifici té dues plantes: la inferior, on hi haurà la biblioteca i els espais administratius; i la superior, on es situaran les 8 aules. El nou institut acollirà aquest curs una seixantena d’alumnes de 1r d’ESO que es dividiran en tres aules. El regidor d’ensenyament, Àngel Pous, parla d’una construcció singular, amb totes les garanties de seguretat i confort.

 

nou curs 1

 

Ara s’ha completat la primera fase del projecte, que preveu acollir alumnes de 1r i 2on d’ESO. Faltarà engegar la segona fase per acollir alumnes de 3r i 4rt. Àngel Pous assegura que l’obertura del nou institut permetrà descongestionar l’institut Lluís Companys.

 

nou curs 2

 

L’escola Serra de Miralles ha fet obres aquest estiu per ampliar el nombre d’aules. El centre, ubicat al carrer doctor Fleming, s’ha vist obligat a fer aquest treballs davant el col·lapse de les instal·lacions.

 

nou curs 3

 

Les sis escoles i els dos instituts de Tordera han obert les seves portes amb total normalitat i amb la il·lusió del primer dia per part de professorat i alumnes. A nivell d’horaris no hi haurà canvis destacables. Els instituts faran jornada continua. Aquest curs s’iniciarà la implantació de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa, la LOMCE, més coneguda com a llei Wert. Àngel Pous assegura que es notaran petites modificacions a 1er, 3er i 5è de primària.

 

nou curs 4

El transport escolar continuarà gestionat per autocars Barrera, amb la mateixes parades i freqüències del curs anterior.

ÚLTIMES NOTÍCIES