IniciNoticies‘Junts pel Sí’ i PP comencen la campanya electoral a Tordera amb...

‘Junts pel Sí’ i PP comencen la campanya electoral a Tordera amb accions de proximitat a la gent del municipi.

EPSON DSC pictureEn el primer cap de setmana de campanya electoral per les eleccions del 27 de setembre, a Tordera alguns partits ja han començat a mobilitzar-se per convèncer als indecisos.

La candidatura ‘Junts pel Sí’ va donar el tret de sortida a les activitats de campanya amb un acte a la Plaça del Pi de Sant Andreu, aquest dissabte passat. Tenien una convidada de luxe: la periodista del cor Karmele Marchante, coneguda per participar al programa de Tele 5 “Sálvame”. Nascuda a Tortosa, des de fa un temps s’ha convertit en la musa de l’independentisme, col·laborant estretament amb l’Assemblea Nacional Catalana. En declaracions a Ràdio Tordera, ella mateixa explica perquè la gent ha de votar per la independència el proper 27-S.

 

tall karmele

 

A més de la visita de la Karmele Marchante, l’acte va comptar amb inflables per als més petits, un berenar i l’actuació musical del torderenc Edu Vico. També hi va participar un representant de Súmate al Maresme. Des de ‘Junts pel Sí’ es mostren contents amb la participació de la gent del veïnat i esperen haver convençut algun indecís. Escoltem Rosa Salarichs.

 

acte sant andreu rosa

 

Un altre dels integrants de ‘Junts pel Sí’ a Tordera, Jordi Romaguera, diu que faran una campanya de proximitat, per arribar el més directament possible a la gent del municipi.

 

acte sant andreu jordi

 

Per altra banda, qui també ha començat aquest cap de setmana la campanya electoral a Tordera és el Partit Popular. Ahir el matí, Xavier Martín va acompanyar Juan Milián, el vicesecretari d’Estudis i Programes del PPC. En la seva primera visita al mercat dels diumenges, Milián va poder conversar amb la gent i destacava que les sensacions són molt positives.

 

milian pp 1

 

Juan Milián, en declaracions a Ràdio Tordera, va destacar que aquesta campanya electoral té transcendència més enllà de Catalunya, i que des del Partit Popular l’han preparat a consciència, focalitzada en els problemes reals dels catalans. Assegura que si el 27-S guanya l’independentisme hi haurà molts problemes a Catalunya.

 

milian pp 2

 

Des del PP reben les enquestes amb tranquil·litat, perquè canvien cada dia, i es mostren contents amb la rebuda que està tenint el nou candidat, Xavier Garcia Albiol. Juan Milián fa una crida a que la gent vagi a votar. Diu que aquesta vegada cada diputat és important.

 

milian pp 3

 

En els propers dies, els partits polítics municipals continuaran organitzant activitats diverses de campanya electoral.