IniciNoticiesEsportsLa presentació del CEEB Tordera masculí omple el poliesportiu, però el partit...

La presentació del CEEB Tordera masculí omple el poliesportiu, però el partit no acaba a causa d’una tangana entre els jugadors

CEEBAquest dissabte 12 de setembre, en el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans, es va fer la presentació del que serà el primer equip masculí de la història del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera. El partit va ser davant el Saint Esteve BC de França. Aquest enfrontament es va suspendre quan faltaven 21 segons per al final a causa d’una tangana entre diversos jugadors dels dos equips. Marc Alonso, entrenador del sènior masculí del CEEB, ens donava la seva versió dels fets.

Alonso presentacio 1

Abans que l’equip arbitral prengués la decisió de suspendre el partit i que s’iniciessin els incidents, entre els dos equips s’havien sancionat més de quatre faltes tècniques i s’havien desqualificat tres jugadors, un per l’equip local i dos pels visitants. Alonso comenta que finalment l’ambient es va relaxar i que l’entrenador francès va tenir una actitud exemplar.

Alonso presentacio 2

Quan es va suspendre el partit, el resultat era favorable al CEEB Tordera. Aquesta setmana, l’equip masculí començarà la temporada de manera oficial, a la segona catalana a la pista del Cardedeu. Aquest vespre dins del programa del Show dels Esports, Marc Alonso serà entrevistat per parlar de la presentació i dels incidents del dissabte.

ÚLTIMES NOTÍCIES