IniciNoticiesProp de 200 persones participen a la Marxa de Torxes organitzada per...

Prop de 200 persones participen a la Marxa de Torxes organitzada per l’ANC a Tordera. L’endemà, 336 torderencs es van desplaçar amb autocar fins a Barcelona per participar a la Via Lliure de la Meridiana.

1428850694141Aquest dijous passat, a les 12 de la mitjanit, va començar la campanya electoral per les eleccions al Parlament del 27-S. A Tordera va coincidir amb dues activitats organitzades per la territorial de l’ANC al municipi: la Marxa de Torxes i el concert amb els grups Free Kiss i Pastorets Rock. En declaracions a Ràdio Tordera, el coordinador local de l’Assemblea Nacional Catalana, Àngel Vallicrosa, es mostrava content amb el resultat, sobretot de la Marxa de Torxes, a la qual hi van assistir unes 200 persones. Escoltem-lo.

 

angel balanç diada 1

 

L’endemà, la Diada Nacional de Catalunya va estar marcada per la Via Lliure a l’avinguda Meridiana de Barcelona. Abans però, el matí, es va fer com cada any l’ofrena floral i l’audició de sardanes a la Plaça Lluís Companys. Enguany hi van participar prop d’una cinquantena d’associacions de Tordera. Al migdia, 6 autocars van sortir direcció Barcelona per participar a la manifestació d’aquest any. Àngel Vallicrosa explica que, un cop més, la celebració de la Diada va ser tota una festa, i espera que la propera ja sigui per celebrar que Catalunya és un estat independent.

 

angel balanç diada 2

 

Fins al 27-S, l’ANC a Tordera no deixarà de fer campanya a favor dels partits que recolzen la independència. El coordinador local, Àngel Vallicrosa, remarca la importància d’aquestes eleccions i anima tothom a anar a votar.

 

angel balanç diada 3

 

Els torderencs i torderenques que van assistir a la Via Catalana aquest 11-S hi van participar des del tram 51, reservat, entre altres trams, als municipis de l’Alt Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES