IniciNoticiesCulturaLa passejada de motos clàssiques, les activitats esportives, castellers i concert jove...

La passejada de motos clàssiques, les activitats esportives, castellers i concert jove principals activitats del dissabte de festa major

castellers fmLes activitats esportives centraran el matí de dissabte de festa major. A les 9 tindrem Melé social i torneig de Bitlles Catalanes. Salvador Escudero, portaveu de l’entitat esportiva, comenta que a nivell organitzatiu es troben desbordats per la demanda.

Escudero bitlles fm 1

En aquesta tirada de bitlles catalanes de festa major organitzada per la Bitlla Atòmica hi participa gent d’arreu de Catalunya. Escudero ens recorda que durant tot l’any les inscripcions per apuntar-se al club sempre són obertes.

Escudero bitlles fm 2

De les 10 del matí a les 8 del vespre, el CEEB organitza un 3×3 de bàsquet. Marc Alonso portaveu de l’entitat ens explica el sistema de competició que tindrà l’activitat.

Alonso 3×3 2

A dos quarts de 11, s’iniciarà la desena passejada amb motos clàssiques per diferents carrers del poble. El membre de l’entitat, Andreu Molina ens explica el recorregut que seguirà la passejada.

passejada motos

A les 11 del matí, els més petits de la casa tenen un cita amb la cercavila infantil amb l’espectacle de La Banda Guillada, amb sortida del Teatre Clavé i recorregut fins a la plaça de l’església. Tot seguit, darrera de la plaça de l’església festa de l’escuma. A la tarda, tindrem el torneig local de tir al plat i partit de futbol. A les 8 del vespre, serà el torn de l’actuació de les colles castelleres de l’alt Maresme i Vailets de l’Empordà, a la plaça de l’església. Bernat Sanjuan, membre torderenc de la colla, diu que la gent de Tordera sempre respon en les actuació dels castellers.

Sanjuan ambient tordera

Finalment, a dos quarts de 12 de la nit, a la mateixa plaça, concert jove amb Buhos i barraques.

ÚLTIMES NOTÍCIES