IniciNoticiesCulturaEl guitarrista Diego Cortés será el pregoner de la festa major aquest...

El guitarrista Diego Cortés será el pregoner de la festa major aquest diumenge

04110Les activitats d’aquest diumenge, 23 d’agost començaran a les 9 matí, amb el torneig de petanca al parc de la sardana. A la tarda, tindrem partits de bàsquet i futbol de festa major.

A dos quarts de 8, arriba una de les grans novetats de la Festa Major 2015 és el canvi de dia, hora i lloc de l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera. Enguany i per primera vegada, el pubillatge es celebrarà el dia 23 d’agost, a la Plaça de la Concòrdia. La regidora de Festes, Sílvia Català, ha explicat que aquest canvi respon a la voluntat de la regidoria de donar un nou impuls a aquesta activitat, perquè la població pugui participar d’una manera més activa.

novetats fm 1

El plat fort del 23 d’agost, serà el pregó. Enguany es vol fer un reconeixement al guitarrista Diego Cortés. Ho explica la regidora de festes, Sílvia Català.

pregoner

Avui a dos quarts de 10 de la nit començarà el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. La sortida serà del Pont de Ferro (només per a la colla de diables). El recorregut serà el següent: darrere de la plaça de l’església, carrer faura, de Sant Bartomeu, Ciutadans, de les Creus, De Santa Llucia, Folch I Torres, Camí Ral, del Doctor Trueta, de Sant Ramon, dels ciutadans i plaça de l’església. La colla de diables recomana protegir els vidres i que no es tiri aigua durant el recorregut. Seguidament del correfoc, començarà el pregó de festes i el ball amb l’orquestra Di-versiones i el grup Les tietes Queques. Al mirador hi haurà barraques. A les 6 del matí, a la concòrdia hi haurà xocolatada popular.

ÚLTIMES NOTÍCIES