IniciNoticiesCulturaObert el període votació a hereu i pubilla de Tordera 2015

Obert el període votació a hereu i pubilla de Tordera 2015

04143La plaça de l’església va ser ahir l’escenari de la presentació dels candidats i candidates a hereu i a pubilla de Tordera. Durant la mitja part del recital d’havaneres amb el grup “Els pescadors de l’escala” els actuals hereu i pubilla de Tordera Nacho Sánchez i Alba Nonell van presentar els joves candidats: Anna Blanc (pubilla del veïnat de Sant Daniel), Mireia Hidalgo (pubilla del veïnat de Sant Pere), Iris Escartin, Berta Pla, Marc Carles, Marc Martin, Marc Martori i Jordi Serra.

Les votacions es podran fer avui a l’ajuntament de 9:00 a 14:00 hores; i el divendres, dissabte i diumenge a la peixateria Canals-Carbó. També es podrà votar a través de la pàgina web de l’ajuntament fins aquest dissabte a les 23:59 hores.

En declaracions a Ràdio Tordera, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia augura una festa major d’èxit i amb molta participació.

alcalde festa major

Cal recordar que enguany canvia de dia, hora i lloc de l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera. Per primera vegada, el pubillatge es celebrarà el dia 23 d’agost, a dos quarts de 8 de la tarda, a la Plaça de la Concòrdia i en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES