IniciNoticiesCulturaL’Exposició filatèlica, l’homenatge a la parella de més edat, les sardanes i...

L’Exposició filatèlica, l’homenatge a la parella de més edat, les sardanes i el Cercatasques, actes destacats avui a la festa major.

20150820_170451A partir d’avui i fins dimarts, tindran lloc el gruix d’activitats de la festa major de Tordera. La comissió de festes, la regidoria de joventut i les entitats local han preparat per aquest 4 dies actes per a totes les edats i per tots els gustos. A les 6 de la tarda, a la biblioteca municipal es farà la inauguració de l’exposició de filatèlia “Expotor 2015”. Enguany serà una exposició commemorativa dels 40 anys del club filatèlic Tordera. El president de l’entitat, Joan Isern ens parla sobre aquesta mostra.

expotor

L’exposició romandrà oberta del 22 al 27 d’agost de dos quarts de 7 a 9 del vespre. El dia 24 estarà tancada. A les 7 de la tarda, a l’esplai tindrà lloc l’homenatge a la parella de més edat. El president de l’Esplai, Miquel Pujol ens desvetlla els homenatjats.

parella esplai

A continuació es farà la inauguració de l’exposició “Expo-Art 2015”.A dos quarts de 8, a la plaça de la concòrdia, assaig obert de la colla castellera de l’Alt Maresme. Com és habitual els divendres d’ estiu, l’associació La Nostra Dansa farà una nova audició de sardanes a la plaça. Avui sonaran les següents sardanes: Carícies de Josep Vicens; El Saltiró de la Cardina de Vicenç Bou; Arenys de Munt de Ricard Viladesau; Colla dansa eterna de Francesc Mas Ros; Bona Festa de Josep Vicens i Josefina Gentil de Josep Saderra. L’audició anirà a càrrec de la cobla Principal de Banyoles, a partir de les 10 de la nit.

D’altra banda, més de 500 persones participaran a la dissetena edició del Cercatasques de Tordera que començarà a dos quarts d’11 de la nit. L’inici serà al Parc de la Sardana i finalitzarà amb el concert del grup de versions “Raggatunning” i el grup local “Free-Kiss”, a la Plaça de l’Església. Els participants aniran acompanyats de la xaranga “This-tracció” i la Colla de Diables de Tordera. Escoltem el regidor de joventut, Marc Unió.

cercatasques

Al mirador, també hi haurà barraques de les diferents entitats locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES