IniciNoticiesEsportsÈxit de participació i ambient en les diferents activitats esportives prèvies de...

Èxit de participació i ambient en les diferents activitats esportives prèvies de la festa major

la torderencaAquest diumenge 16 d’agost dins dels actes de la festa major de Tordera 2015, tres entitats esportives torderenques van organitzar les seves activitats centrals. El Club Ciclista Orko Team per segon any consecutiu va organitzar la “Torderenca”. Tot i que la pluja i el mal temps del dia anterior van esborrar moltes de les marques indicatives dels dos circuits, finalment no va haver-hi cap incidència. Jesús Yelo organitzador de la prova feia un balanç positiu tot i els problemes organitzatius de l’inici.

Yelo balanc torderenca

AIMG-20150816-WA0003 les 11:00 del matí el Club Twirling Vila de Tordera organitzava la seva exhibició en el pavelló de la concòrdia. En aquest acte es varen poder veure els diferents exercicis que durant l’any han preparat les diferents atletes i membres del club. Míriam Aparicio responsable de l’entitat torderenca va mostrar la seva satisfacció per l’acollida que han rebut.

Aparicio balanc twirling

cursa bicicletesPer acabar la jornada esportiva d’aquest diumenge el Club Esportiu Tordera va organitzar la tradicional cursa de bicicletes local. Un dels actes mítics i tradicionals que aplega centenars de torderencs. Rubén Roncel membre del CET mostrava la seva satisfacció per la resposta de la gent i ens explicava alguns dels canvis introduïts.

Roncel balanc cursa

Finalment la cursa de cotxets que també estava programada en el esdeveniment no es va realitzar degut a la falta de participants. Roncel comentava que no havien fet suficient difusió de la novetat.

Roncel balanc cotxets

L’acte va acabar amb l’entrega de premis per els tres primers classificats de les categories rodetes 0-4 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys, 12-15 anys i les generals masculina i femenina de més 16 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES