IniciNoticiesMedi ambientTordera registra més de 60 litres en gairebé una hora inundant carrers...

Tordera registra més de 60 litres en gairebé una hora inundant carrers i baixos

Instagram Ràdio TorderaUna tromba d’aigua ha afectat aquesta tarda Tordera on s’han registrat més de 60 litres en gairebé una hora. La tempesta ha arribat pels voltants de les 5 de la tarda i aquesta ha inundat baixos, garatges i convertit alguns carrers del poble en rius d’aigua. Els Bombers de la Generalitat han rebut una quinzena d’avisos, però, de moment, no han hagut d’actuar. Els carrers més afectats han estat els situats a les zones baixes del poble. En aquest indrets, els embornals no han pogut engolir la forta precipitació. Les inundacions han afectat en baixos, garatges, patis i terrasses. Alguns veïns alertaven de fins un pam d’aigua. La regidora de seguretat, Sílvia Català parlava de les principals afectacions a Tordera.

aiguat 1

Silvia Català apuntava que la pluja ha obligat a tallar diversos carrers de la zona baixa del poble.

aiguat 2

Davant la situació meteorològica adversa amb pluja intensa l’Ajuntament de Tordera demana a la ciutadania extremar la precaució a l’hora de sortir de casa. Ja que, degut a les fortes pluges les vies principals de Tordera es veuen afectades i, per aquest motiu, us prega extremar les precaucions i evitar agafar el cotxe. Així mateix, cal extremar la prudència i evitar travessar rieres o zones inundables. Netejar els embornals i desaigües de fulles i brutícia evitarà que patim inundacions de baixos, terrats i patis interiors.

Teniu a la vostra disposició  el Servei Català de Trànsit, http://transit.gencat.cat/ca, i el Servei Meteorològic de la Generalitat de Catalunya www.meteo.cat .

[justified_image_grid ng_gallery=6]