IniciNoticiesSocietatInditex recull roba per a Creu Roja i Càritas

Inditex recull roba per a Creu Roja i Càritas

29-0065El grup Inditex disposa a les seves botigues de contenidors de roba que serà donada a Creu Roja i a Càritas. La idea, que es va presentar el passat 14 de juliol a la junta d’accionistes, té l’objectiu de promoure una cura eficient de les peces entre els seus clients, allargant la seva vida i beneficiant a terceres persones.

La multinacional ha iniciat un projecte que constarà de diverses fases. En aquesta primera etapa d’instauració, el grup ha començat a col·laborar amb centres d’investigació d’altes tecnologies de reciclatge i reutilització de peces, i també ha incrementat la comercialització de peces fabricades amb fibres reciclades (cotó, llana, polièster…).

Els contenidors podran trobar-se en les localitats de Madrid, Ateixo, Tordera, Narón, Lleó, Saragossa i Elx, així com a les botigues ZARA de Gran Via (Madrid), Marineda (La Corunya), Maisonnave (Alacant), Portal de l’Àngel (Barcelona) i Mercat de Sant Martí (Sant Sebastià). Però aquesta iniciativa no quedarà delimitada al territori nacional, sinó que s’extrapolarà a altres ciutats europees com Estocolm, Amsterdam i Copenhaguen.