IniciNoticiesCulturaJa es coneixen els noms dels candidats i candidates a hereu i...

Ja es coneixen els noms dels candidats i candidates a hereu i pubilla de Tordera 2015

04143Ja es coneixen els noms dels candidats i candidates a Hereu i Pubilla de Tordera 2015. Els joves escollits són: Anna Blanc (pubilla del veïnat de Sant Daniel), Mireia Hidalgo (pubilla del veïnat de Sant Pere), Iris Escartin, Berta Pla, Marc Carles, Marc Martin, Marc Martori i Jordi Serra. Recordem que per un tema de protecció de dades, es va haver de canviar el sistema per escollir els candidats i candidates i, a banda de les pubilles dels veïnats de Tordera, les altres noies i els nois s’han presentat voluntàriament. La presentació de tots ells es farà durant el transcurs del recital d’havaneres de la Festa Major, previst pel dia 20 d’agost.

Enguany la proclamació de la pubilla i de l’hereu de Tordera serà el diumenge, 23 d’agost a dos quarts de 8 de la tarda, a la plaça de la concòrdia. La regidora de festes, Silvia Català explica els motius d’aquest canvi.

silvia pubillatge

Les votacions es podran fer el dijous 20 i divendres 21 a l’ajuntament de 9:00 a 14:00 hores; el dijous 20 durant les havaneres i el divendres, dissabte i diumenge a la peixateria Canals-Carbó. També es podrà votar a través de la pàgina web de l’ajuntament des del dia 20 fins el 22 d’agost a les 23:59 hores.

Els díptics dels candidats i candidates ja s’han començat a repartir.